In België eten we al heel lang Lotus Biscoff - The Original Speculoos bij de boterham. De koekjes werden gebruikt als beleg, soms verkruimeld en soms eerst in de koffie gesopt. Lekker, maar niet echt praktisch. Tot een ondernemende mama, een goed idee kreeg. Waarom er geen smeerpasta van maken? Ze bedacht een eigen recept en diende het in voor een tv-wedstrijd, De Bedenkers. En ja hoor, ze eindigde bij de finalisten! Nadien werkte ze intensief samen met het Lotus-team om het recept op punt te stellen. Dat werd de razend populaire, unieke Lotus Biscoff Speculoospasta die we vandaag kennen.
Inhoud: 400 gram
Ingrediënten en allergenen: speculoos 65% (tarwebloem, suiker, plantaardige oliën (palm*, raap), kandijstroop, rijsmiddel (natriumwaterstofcarbonaat), sojabloem, zout, kaneel), raapolie, suiker, emulgator (lecithinen (soja), voedingszuur (citroenzuur). *palmolie van duurzame en gecertificeerde plantages
Voor onze verzendtarieven, landen en kortingen: klik hier