De Calisson bestaat uit een mix van amandelen en gekonfijt fruit. De zachte kern wordt bedekt met een heerlijk laagje glazuur, gemaakt van eiwit en poedersuiker.
De oorsprong van de Calisson gaat terug naar midden 15e eeuw. De Confiserie-verantwoordelijke van de koning René d'Anjou zou deze lekkernij geserveerd hebben aan de toekomstige koningin en zou zo een glimlach op haar gezicht getoverd hebben. Zij stond niet bepaald bekend om haar vrolijke karakter.
Netto: 37 gram
Ingrediënten en allergenen: amandelen, suiker, gekonfijte vruchten (meloen, sinaasappelschil, glucose-fructosestroop, zuurteregelaar: citroenzuur, conserveermiddel: E220 (sulfieten)), honing, invertsuiker, glucosestroop, aroma natuurlijke sinaasappelbloesem, eiwit, ongezuurd brood (aardappelzetmeel, water, zonnebloemolie). Kan sporen bevatten van andere noten (walnoten, walnoten, pistachenoten), gluten, soja en melk.
Voor onze verzendtarieven, landen en kortingen: klik hier