De klassieke cuberdon heeft een paarsachtige kleur, een breedte van 2,5 cm en weegt ongeveer 19 gram. De buitenkant is hard, met daaronder een gelatineuse vulling. Hierdoor moet een cuberdon zo vers mogelijk geconsumeerd worden. Hoe verser, hoe lekkerder, hoe dunner het korstje en hoe vloeibaarder de kern.
Cuberdons van Geldhof worden nog steeds geproduceerd op basis van het originele recept van 1873. Hij wordt gemaakt van suikersiroop, frambozensiroop en Arabische gom. De typische kegelvorm wordt in gietpoeder gestempeld, vervolgens vult men de holtes met de vloeibare suikermassa waarna ze gebakken worden in een zachte oven.
Inhoud: 2 neuzen (± 40 gram)
Voor de beste smaak worden de Cuberdons bij voorkeur binnen de 4 tot 6 weken geconsumeerd na levering. Onze cuberdons of neuzekes bewaar je niet in de frigo, anders verliezen ze al snel hun smaak. Idealiter worden de snoepjes bewaard op een temperatuur tussen de 13° en 27 °C.
Ingrediënten: suiker, geleermiddel (Arabische gom), glucosestroop, water, gelatine, framboos aroma, kleurstoffen E120, E153.
Voor onze verzendtarieven, landen, levertijden en kortingen: klik hier
Vanaf 25° voegen we een 'cold-pack' toe om de producten vers en koel te houden tijdens het transport!