Update Marsepein met noot

  • Geplaatst op
  • 0
Update Marsepein met noot

Om onze marsepein nog lekkerder te maken, vervangen we de walnoot op onze ‘noix massepain’ door een amandelnoot. De amandelnoot zal, als hoofdingrediënt van marsepein, de smaak van deze lekkernij nog versterken.

Wat smaak betreft zijn we alleen tevreden met het allerbeste!

Bij Leonidas bevat de marsepein minstens 40% Zuid-Europese amandelen. Het aanbieden van dergelijke, hoogwaardige kwaliteit past perfect in de huidige trend waarbij de consument opnieuw kiest voor marsepein van topkwaliteit.

Goed om te weten:
Kruisvaarders brachten marsepein mee uit het Midden-Oosten. Via het Duitse Lübeck, de marsepeinstad bij uitstek, ontdekt ook Nederland deze lekkernij. De delicatese viel dermate in de smaak dat jongens op 5 december hun liefde verklaarden aan het meisje van hun dromen met een stukje marsepein.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden