Het verwenseizoen

  • Geplaatst op
  • 0
Het verwenseizoen

Herontdek onze herfstpralines dankzij de terugkeer van de Champignon met witte chocolade en gezouten karamel of met pure chocolade en chocolademousse, en de Aubes d'Hiver met crème au beurre en ganache van pure chocolade met veenbessen.

En dan zijn er nog de walnoot in melkchocolade gemarmerd met pure chocolade en notencrème en de herfstblaadjes in melkchocolade gemarmerd met pure chocolade en praliné.

Iedereen gaat door de knieën voor deze herfstige lekkernijen!

De truffel: onze ster van de herfst!

De dagen worden korter. De temperatuur daalt. Een frisse bries ruist door de dwarrelende bladeren. De herfst staat weer voor de deur… En als we daar nu eens van profiteren om onszelf een pleziertje te gunnen?
Doe je ogen dicht en beeld je in… Heerlijk binnen in de knusse warmte deel je zalige Leonidas-truffels met de mensen van wie je het meest houdt. Het fijne jasje van chocolade omhuld met cacao smelt in je mond en je proeft de zachte smaak van de ganache.

Een originele vorm, een heerlijke vulling... bij Leonidas is de truffel altijd al een echte topper geweest. En vandaag bieden we je dit heerlijke chocolaatje, dat eind 19e eeuw werd uitgevonden, aan in maar liefst 4 heerlijke versies, beschikbaar in al onze winkels.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Akkoord ? Ja Nee Meer over cookies »