Jules Destrooper Speculoospasta 200g

€3,80 incl. BTW€3,58 excl. BTW Op voorraad
Het heerlijke speculooskoekje werd verwerkt tot een heerlijk smeuïge pasta. Past perfect op de boterham, maar kan ook taarten of cupcakes heerlijk afwerken. Kaneel, zomerboter en kandijsuiker worden verwerkt tot een heerlijke lekkernij! Lees meer

Specificaties

Merk:
Jules Destrooper

Informatie

Kaneel uit Indonesië is een zeer geneeskrachtig specerij. Het wordt gewonnen uit de scheuten van de kaneelboom. De schors van de scheuten wordt verwijderd, zodat enkel de binnenste bast overblijft. Deze bast rolt zich vervolgens op en droogt uit tot het bekende kaneelstokje. Deze stokjes geven pas hun smaak vrij wanneer ze samen met een gerecht gekookt of gestoofd worden. Ideaal dus in Jules Destrooper speculoospasta!

Zomerboter is boter die gemaakt wordt uit melk van koeien die 's zomers grazen in plaats van winterse kuilvoer te eten. Het heeft hoger aandeel zachte vetten, wat de zachtheid en de romige smaak ten goede komt. De melk waarvan de Ierse boter gemaakt is die Jules Destrooper gebruikt,komt van Zuid-West Ierland. Daar kunnen de koeien de hele zomer buiten grazen.

Kandij(suiker) bestaat uit klontjes van gekristalliseerde suiker. Het is een typisch natuurlijk Belgisch product met een zachte textuur en typische smaak. En zonder toevoeging van kleur- of smaakstoffen. Ideaal voor een zalige speculoospasta!

Inhoud: 200 gram

Ingrediënten en allergenen: 57 % boterspeculaas (tarwebloem, bruine suiker, boter (melk) 15%, scharreleieren, suikersiroop, zeezout, rijsmiddel natriumcarbonaten, kaneel), plantaardig palmvet, plantaardige koolzaadolie, suiker, emulgator zonnebloemlecithinen, voedingszuur citroenzuur. Kan sporen van noten en soja bevatten.

Voor onze verzendtarieven, landen en kortingen: klik hier

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Akkoord ? Ja Nee Meer over cookies »